Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Abort hvem kan jeg kontakte

Spørgsmål:

Hej brevkasse

Jeg står i den situation, at jeg er blevet gravid. Men jeg har ikke mulighed og føler mig ikke klar til at ha et barn.

Hvordan er det nemmest at få en abort? Hvad skal jeg gøre? Skal lige siges det er 2. gang. Men jeg er virkelig bange denne her gang. Sidst ringede jeg til lægen, og de tog imod mig, men sagde, at man normalt skal ha fat i en underlivslæge (kan ikke huske hvad det nu hedder). Men de var gået på ferie sidste gang. Hvad skal jeg så denne her gang?

Svar:

Hej

Du kan læse om abort her: https://abortlinien.dk/info/abort/https://abortlinien.dk/info/abort/

Hvordan havde du det efter din første abort? Hvad tænker du om at skulle have abort igen? Nogle gange kommer man til gynækolog, men typisk kontakter man sin egen læge.

Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og du kan ringe til Abortlinien 48394848 og tale med en rådgiver.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske