Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Spontan abort i uge 8

Spørgsmål:

Hej, jeg har haft en spontan abort i morges, hvor jeg tænker at den har været komplet, da jeg ud over meget voldsomme smerter og kraftig blødning også jeg så ‘noget’ falde ud af mig ved toilet besøg… Tænker at det var fosteret og noget væv…

Mange tanker om aborten

Jeg har været til bæodprøvetagning i dag fredag og skal det igen på mandag for at tjekke hormon tallet, men jeg har intet andet fået at vide og føler at der er langt til på mandag med alle de tanker jeg har… Når nu det viser sig at jeg ikke er gravid mere, hvilket jeg er ret sikker på, pga. det store ‘udflåd’ samt fortsat blødning og sammentrækninger af livmoderen efter episoden med ‘udflåd’ , hvordan bliver der tjekket om hele fosteret er kommet ud og der ikke er noget tilbage ? Og bliver der tjekket op på hvorfor min krop har valgt at kommer af med fosteret ?

Problemer i tidligere graviditet

Jeg har født mit første barn i uge 30+0 pga noget infektion inde i livmoderen, men det er snart 3 år siden, kan det hænge sammen på nogen måde ? På forhånd hjertelig tak for svar!

Svar:

Hej
Du har nok haft en lang weekend med mange tanker. Jeg håber, du idag har fået svar på dine spørgsmål hos lægen.
Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske