Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Skal jeg have en udskrabning?

Spørgsmål:

Jeg fik en medicinsk abort for en uge siden. Jeg startede på p-piller samme dag som aborten. Det er minipiller som man ikke holder pause med, og derfor får man ingen menstruation. Jeg var til scanning i gynækologens klinik i går, og der var heldigvis ikke et foster inde i mig mere. Men slimhinden var der stadig. Sygeplejersken som scannede mig, sagde at slimhinden kommer ud med næste menstruation.

Det var først da jeg var kommet hjem senere, at jeg kom i tanker om at jeg jo ingen menstruation får, så hvordan kommer slimhinden så ud? Sygeplejersken vidste godt at jeg lige er startet på de p-piller, men hun må have glemt det da hun sagde at slimhinden kommer ud ved næste menstruation. Kommer slimhinden ud af sig selv? Eller skal jeg have en udskrabning? Tak for svar.

Svar:

Hej!
Jeg vil opfordre dig til at kontakte gynækologen og spørge ham.
Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske