Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Risikerer jeg spontan abort igen?

Spørgsmål:

Hej
Jeg har testet mig selv positiv og er kun i uge 4+1. Bekymringerne er imidlertid store, da jeg tidligere har fået to spontane aborter. Jeg har to børn og før begges graviditeter fik jeg en spontan abort. Jeg er nu 35. Mit spørgsmål er – var de to gange tilfældigt eller er der større risiko nu, da jeg ved de to begge vellykkede graviditeter måtte igennem en spontan abort inden?
På forhånd tak.

Svar:

Hej
Tillykke med din graviditet. Det er let at forstå, at du er bekymret, når du tidligere har aborteret. Der er dog ikke noget mønster i, at du skal igennem en spontan abort, før du kan gennemføre en graviditet. Prøv at slippe bekymringerne og nyd gravidteten. I de fleste tilfælde går det godt, ligeosm i din sidste gravidtet.
Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske