Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Kan vi få hjælp, når vi har et barn?

Spørgsmål:

Hej.. Min kæreste og jeg har en dejlig dreng på 8 år, vi kunne virkelig godt tænke os et barn mere, men siden han er født har vi aborteret 11 gange i alt. Vi har været til en masse kontrol på sygehuset, men det eneste de kan sige er at jeg kan blive gravid, så der er ingen hjælp at hente der.. For to år siden ca var jeg gravid til og med uge 18, og nok som vi troede at yes nu lykkedes det at holde på barnet, mistede vi også dette. Er så ked af at det ikke vil lykkedes for os at få endnu et barn. Mit spørgsmål til jer er, kan det virkelig passe at fordi man han en sund og rask dreng i forvejen, så kan man ikke få noget hjælp what so ever til at blive gravid igen??? Håber på i kan hjælpe med et svar.. Mvh den fortvivlede:-/

Svar:

Hej
Det lyder meget hårdt med så mange aborter. Jeg har ikke før hørt, at man ikke kan få hjælp, fordi man godt kan blive gravid. Det “typiske” er, at man efter 3 ufrivillige abort bliver tilbudt undersøgelse mhp hjælp. Har du talt med din læge? Måske du kunne henvises til et andet sygehus?
Håber det bedste for dig og Jer.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske