Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

I tvivl om jeg er gravid?

Spørgsmål:

Hej jeg er en pige på 19 år. Jeg har været sammen med min fyre seksuet uden beskyttelse, han har dog trukket sig før end han kom, men ja man kan jo stadig blive gravid. Jeg venter på at få min mentruation, og stresser over det? Hva gør jeg? Og jeg ønsker ikke at være gravid.

Svar:

Hej
Det, du kan gøre, er at tage en test, hvis din menstruation ikke kommer til forventet tid. Hvis testen er positiv, er du velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk.

Pas bedre på dig selv. Hvis du ikke ønsker at blive gravid, skal I altid bruge prævention, alt andet er uansvarligt. Abort er alvorligt. Tal med din kæreste om det.

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske