Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Er jeg ved at abortrere spontant?

Spørgsmål:

Hej,
Jeg ved ikke hvor langt jeg er henne, men gætter på 6. Eller 7.uge. Har en tid til tidlig scanning d. 17 december. Jeg har haft meget ømme bryster og kvalme faktisk fra starten af. Men i nat forsvandt spændingen i brysterne og volumen forsvandt. Har stadig lidt kvalme, men slet ikke så sammen måde. Kan jeg gøre noget før D. 17 for at finde ud af om jeg evt har mistet?
Jeg håber virkelig der er liv, da det er en stor drøm, men jeg har bare en rigtig skidt fornemmelse.

Svar:

Hej
Du er gravid og nervøs for, om du har mistet barnet, fordi dine graviditetssymptomer er aftagende. Prøv at lade være med at bekymre dig. Graviditetssymptomer kan variere. Medmindre du begynder at bløde eller få ondt behøver du ikke være bekymret.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske